Duoconcert ‘Winter in alle talen’

Zondag 15 december 2019, 15.00 uur, Kloosterkerk, Ten Boer
Vocal group Flair & zangtrio The Siskins

Op zondag 15 december presenteren Vocal group Flair en het zangtrio The Siskins een vrolijk winterconcert in de Kloosterkerk in Ten Boer. Beide gezelschappen zullen in een sfeervol verlichte kerk hun mooiste wintersongs ten gehore brengen en ook samen een aantal liedjes zingen.

Vocal group Flair bestaat uit 16 ambitieuze en enthousiaste zangeressen. Zij zingen vooral lichte muziek zoals pop, jazz en musical, maar ook cabaret en wereldmuziek. Hun arrangementen schrijven ze vaak zelf. Voor dit concert is er o.a. een eigen bewerking gemaakt van een Noors kerstliedje, zodat het samen met de dames van The Siskins gezongen kan worden.

The Siskins wordt gevormd door drie zangeressen die naast het zingen ook hun beroep gemeen hebben, namelijk dat van literair vertaler. Ze treden regelmatig op tijdens culturele festivals zoals Dichters in de Prinsentuin en de Vertalersgeluktournee. Hun repertoire varieert van klassieke werken tot volksliedjes en pop- en musicalsongs, die ze ook graag in een eigen Nederlandse vertaling zingen. 

Voor dit concert hebben Flair en The Siskins een heerlijk warm programma samengesteld van winterliedjes in alle talen, o.a. Spaans, Noors, Duits, Engels, Fries en Gronings. 

Entree inclusief consumpties: Normaal € 8,- (voorverkoop € 7,50) & kinderen t/m 12 jaar € 5,-