Jildou Duiven

Onze muzikaal leider.

Onder leiding van Jildou Duiven zingen wij (ondanks de huidige lockdown) al diverse nieuwe stukken. Haar creatieve muzikale inbreng vult ze aan met haar kennis van Vocal Leadership.

2 gedachten over “Jildou Duiven

 1. Mariska Venema zegt:

  Dag lezer,
  Ik heb een e-mail gestuurd… Twee eigenlijk al. Over de mogelijkheid om mee te zingen. Ik krijg de indruk dat mijn mails niet worden ontvangen…
  Ik hoor graag van jullie.
  Groeten,
  Mariska Venema

  Beantwoorden
  1. Vocal Group Flair zegt:

   Beste Mariska,

   Excuses, je berichtje was tussen een heleboel spam terecht gekomen en onze website wordt niet zo heel intensief beheerd.
   Op dit moment hebben we de volgende vacature:
   Zie ook de contact gegevens, hopelijk kun je via gmail reageren als je nog interesse hebt of op de wachtlijst wil komen te staan.
   Hartelijke groet,
   Namens Flair
   Anneieke

   Zing jij het liefst in de laagte en houd je van die diepe, warme klankkleur van de lage vrouwenstem? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vocal Group Flair zoekt twee lage alten.

   Vocal Group Flair is een vrouwengroep van nu zestien, en hopelijk straks 18, vrouwen onder leiding van Jildou Duiven. Een ambitieuze groep waar iedereen haar kwaliteiten worden gezien en er mogen zijn. Creatief met de verdeling van stemgroepen en samenzang, met ruimte voor individuele stemmen en muzikale uitdagingen, genieten wij elke week weer van het samen zingen. Uiteraard met aandacht voor performance en/ of choreografie en vaak een concert in het vooruitzicht. Kijk vooral even op onze socials of onze website om ons te horen zingen of voor meer informatie.

   π‘πžπ©πžπ­π’π­π’πžππšπ : Maandagavond van 20:00 tot 22:00
   π‹π¨πœπšπ­π’πž: Buurthuis de Wende in Vinkhuizen (Groningen)

   Ben jij één van onze nieuwe lage alten? Kom een keer meezingen tijdens een repetitie!
   Contact kan via ons contactformulier op vocalgroupflair.nl, door te mailen naar flairvocalgroup@gmail.com of stuur ons een PB. Hopelijk tot snel!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *